Informasjon vedrørende koronavirus

Kjære leser! Det er uvanlige og merkelige dager for de fleste av oss nå for tiden… Situasjonen med koronaviruset er ny for oss alle, og ting endres raskt fra dag til dag. Vi håper dere alle har det bra der dere er! Ta vare på hverandre!

Regjeringen har iverksatt kraftige og inngripende tiltak for å begrense smitte av koronaviruset. En rekke virksomheter stenges eller har begrenset tilbud/åpningstid. Det er også lagt en rekke restriksjoner knyttet til reisevirksomhet.

I dag fikk vi beskjed fra vår distributør om at opplaget for Norske hjem nedjusteres kraftig framover pga. sviktende salg i butikkene. Som dere sikkert skjønner er dette en direkte konsekvens av at situasjonen med koronaviruset.

Hvordan påvirker dette deg som kunde?

Transport- og logistikkbransjen har påberopt seg force majeure, men vi har fått tilbakemeldinger fra våre samarbeidspartnere om at de gjør alt de kan for at utsendelse av magasinet og varer fra nettbutikk går som vanlig.

Det vil si at vi pr. dags dato sender alle bestillinger fra nettbutikken ut som vanlig, inntil vi får beskjed om endringer i situasjonen fra Bring.

Alle abonnenter av Norske hjem skal få tilsendt Norske Hjem 2 2020 som vanlig, nå i april. Denne utgaven ble trykket i går og sendes ut med Posten og Helthjem i løpet av uke 14, uka før påske.

Norske Hjem utgave 2 2020 distribueres via Tidsam som vanlig, til butikker, kiosker og bensinstasjoner, som fremdeles holder åpent.

Hvordan påvirker det magasinet Norske Hjem, bygninsgvernbutikken.no, Klokkergården Media AS og driften framover?

Vi har heldigvis mange trofaste abonnenter, men vi vil ikke nå ut til alle som pleier å kjøpe bladet i butikk, på bensinstasjoner og i kiosker. Siden alle nå skal holde seg hjemme så mye som mulig vil dette få store konsekvenser for løssalget, som er en av våre viktigste inntektskilder, ved siden av abonnement og annonsesalg.

Vi kan heller ikke reise rundt for å lage nye reportasjer, slik situasjonen er nå. Vi krysser fingre og håper selvfølgelig at ting vil normalisere seg om ikke altfor lenge.

Klokkergården Media AS er derfor i en situasjon hvor vi dessverre ikke har mulighet til å garantere at driften vil kunne fortsette som normalt framover, og må derfor påberope oss force majeure.

Vi vil selvfølgelig, så langt det er mulig, tilstrebe å opprettholde våre forpliktelser overfor våre kunder. Vi vet allerede nå at situasjonen vil ramme bedriften vår, men vi vet ikke sikkert det totale omfanget, eller hvordan det vil påvirke driften videre framover på nåværende tidspunkt.

Hva kan du gjøre for å hjelpe oss?

Klokkergården Media AS er et uavhengig forlag som gir ut bladet for egen regning og risiko, uten noen form for støtte. Som mange andre små bedrifter er vi ekstra sårbare i disse tider. Vi håper derfor dere fortsetter å kjøpe og lese bladet vi lager.

Det foregår nå en dugnad i kulturlivet hvor folk oppfordres til å ikke kreve billetter o.l tilbakebetalt. Vi håper som sagt vi skal kunne klare å levere et produkt framover, men ber om forståelse for at dette kan komme bli vanskelig. Vi er på mange måter i samme situasjon som andre kulturbedrifter. Vi vil holde dere oppdatert og legge ut informasjon på våre nettsider så snart vi vet noe mer.

Nå har du kanskje litt ekstra tid til å sette deg ned å lese magasinet?

Det ligger mange eldre utgaver av Norske Hjem for salg i nettbutikken vår – www.bygningsvernbutikken.no – der finner du også bøker og mye annet spennende.

Du kan kjøpe enkeltutgaver av Norske hjem som PDF på nettsiden vår magasinet-norskehjem.no, laste ned og lese bladet på din dataskjerm.

Du kan selvfølgelig også kjøpe Norske Hjem via iTunes eller Google Play digitalt, og lese det på nettbrett eller smarttelefon! Søk opp Magasinet Norske Hjem så finner du bladene der.

Kjøper du digitalt abonnement via appen får du tilgang til hele 48 utgaver av magasinet, helt tilbake til 2012. Det er mye lesestoff for pengene!

Vi setter stor pris på om du vil støtte oss, arbeidsplassen vår og alle våre frilansere, som leverer knallgodt stoff til magasinet! Så håper vi at vi kan fortsette med å gi dere gode reportasjer om restaurering av gamle hus, tips og råd om istandsetting og inspirasjon til alle prosjekter dere holder på med også framover.

Over ser dere forsiden på neste utgave, som er i salg fra torsdag 2.april. Alle abonnenter skal, så vidt vi vet pr. dags dato, få tilsendt bladet som vanlig i løpet av uka før påske!

Vi ønsker dere alle en riktig god helg, og etter hvert god påske!

Hold hjertet varmt, hodet kaldt – og hendene rene!

Med vennlig hilsen Kari-Marte & Tor Harald Frøyset

Eidsberg 20.03.2020

Comments are closed.