Skribenter

Share this...
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

Sjur Harbys spalte 

Kulturhistoriker og arkeolog Sjur Harby er innehaver av Disen kolonial, hvor han jobber med kulturminnerelaterte spørsmål og rådgivning. Harby skriver fast for Gamle Hus, Hager & Interiør, Nationen, Hamar Arbeiderblad og Kulturarven. Han er redaktør av medlemsbladet AquaVIT. Sjur Harby har skrevet fast for oss siden utgave 1 i 2010.

I denne spalten deler han sine tanker rundt aktuelle spørsmål innen kulturarv og bygningsvern med deg.

 

Hagetips fra Moseplassen

Anne Havåg Holter-Hovind er sivilarkitekt av yrke. Det beste anne vet er når hun kan ta huset ut i hagen og hagen inn i huset! Annes blogg «Moseplassen» ble til for å kunne spre hageglede. Anne har en månedlig hagespalte på Norske Interiørblogger. I 2007 tok hun initiativet til å samle alle norske hageblogger på hageblogger.blogspot.com. Anne har skrevet fast for oss siden utgave 6 2010.

I sin spalte deler hun sine erfaringer og gleder med deg og andre hageinteresserte.

 

Fra kjøkkenet på Simenstad

Brit Skurdal Braastad tar imot gjester på garden Simenstad i Mjøsområdet og legger vekt på mat fra egen hage og måltider som kler omgivelsene. Brit Skurdal Braastad er cand.philol. med kulturhistoriske fag og litteratur hovedfag samt studier i «Grønn» og «Mat og tradisjoner». Brit har skrevet fast for oss siden utgave 1 2010.

I sin spalte deler hun sine erfaringer med andre matentusiaster.

 

Fra Helen Fredholms hage

Helen Fredholm er hageentusiast og hagebokforfatter. Helen åpner sin private besøkshage i sommerhalvåret for alle som ønsker å få inspirasjon. Hun har en giftfri hage og setter pris på den frodige hagestilen man ofte finner i engelske «cottage gardens» og rundt norske husmannsplasser. Helen holder foredrag og kurs om hage og ble norgesmester i hagedesign for amatører i 2005. De siste årene har hun bygget en av designhagene på Hagemessen på på Lillestrøm. Helen har skrevet for oss siden utgave 1 2012.

I denne spalten deler hun sine tanker og erfaringer fra sin egen frodige hage med deg.

 

Livs Lyst/ Liv Sandvik Jakobsen

Liv Sandvik Jakobsen er skribent og driver bloggen Livs Lyst hvor hun fokuserer på norsk byggeskikk og interiører. I Norske Hjem har hun skrevet fast om gjenbruk og inspirasjon siden utgave 1 2011.

 

Norsk design av Knut A. Brembo

Knut A. Brembo har tidligere arbeidet ved auksjonshuset Lauritz.coms tidligere filial i Oslo. Han har hovedfag i Litteraturvitenskap fra Univeristetet i Oslo og Bergen. Designinteressen fikk han gradvis med årene, og han er spesielt opptatt av norsk design og designere. Kunt har skrevet fast for magasinet siden utgave 3 2012.

 

Share this...
Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page