1000 takk

1000takk_topp_mg_0939
Tusen takk til alle våre følgere på Facebook! Vi har nå rundet 3000 facebookvenner og vil feire dette med en overraskelse OG et eksklusivt tilbud til alle våre lesere som følger med på nettsidene og facebook:

TILBUD PÅ ABONNEMENT: 1 års abonnement kun 329,- for 6 utgaver / 1 år. (ord pris 359,- Spar 145,- i forhold til løssalgspris) Men vær rask! Tilbudet gjelder nye abonnenter innen Norge og er kun gyldig tom. fredag 22. juni  kl 17.00.

Ps! Du kan også benytte deg av tilbudet dersom du ønsker å gi bort et abonnement i gave. En perfekt vertinnegave til sommerfesten!

Tegner du abonnement nå får du neste utgave, nr 4, rett hjem i postkassa!

Vi ønsker også å arrangere en liten konkurranse for dere som følger oss på nettsiden og facebooksiden vår. Send oss en e-post med navn og adresse dersom du ønsker å delta i konkurransen og vi trekker også ut 3 heldige vinner som får disse flotte premiene. (Ps! Vi deler ikke din e-post med andre og vi sletter din e-post så snart konkurransen er avsluttet og vinnerene trukket.

1. Gavekort på kr 500,- i nettbutikken vår.

2. Bok: «Gamle Hus. Vern-valg og muligheter» av Else Sprossa Rønnevig. NY utgave!

3. Bok: «Skafferiets kokebok» av Charlotte Sveinsen.

 

Slik tegner du abonnement:

1. Klikk her for å tegne abonnement. Benytt kode FB for å oppnå tilbudspris. (for gaveabonnement: fyll inn din adresse som fakturaadresse og gavemottakers adresse som leveringsadresse)

eller

2. Send en SMS til 1963 merket GHHI+navn og adresse + kode FB

 

Her er noen smakebiter fra neste utgave: Da kan du lese om sommerlige hus på landet og i byen, samt bli med på besøk til flere spennede lekestuer!

bowitz_img_7145

bowitz-lekestue-img_7242

drammen_img_7662

kampen_img_8008

bowitz_img_7523

 

Comments are closed.