- et interiørmagasin om gamle hus, hager, bygningsvern og restaurering

Tegn abonnement

1 år/ 5 utgaver 499 kr innen Norge

Magasinet Norske Hjem:

Lages av folk som elsker gamle hus – for folk som elsker gamle hus!

Landets eneste interiørblad med KUN norske artikler!

Fargerike, personlige hjem i hver eneste utgave.

Eget ekspertpanel som svarer deg GRATIS på dine spørsmål.

Velkommen som leser og abonnent!

Norske hjem er et magasin for deg som setter pris på blant annet tradisjonshåndverk, interiør, eldre hus og spennende hager. Som abonnent får du 5 utgaver av magasinet per år, rett hjem i postkassen.

Utgave 5 2023 er i salg fra og med 9.november. Utgave 1 2024 kommer i butikk 2. februar

Du kjøper abonnement, gaveabonnement og eldre utgaver av magasinet i vår nettbutikk Bygningsvernbutikken.

I nettbutikken  betaler du abonnementet direkte med kort, Klarna, Vipps eller PayPal-konto.

Ønsker du å lese Norske hjem på nettbrett? Digitalt abonnement koster kun kr 349 og inkluderer tilgang til alle utgaver i arkivet, tilbake til utgave 1 2012.

Digitalt abonnement kjøper og betaler du på ditt nettbrett via iTunes eller Google Play !

 

1. Abonnementet gjelder fra og med neste utgave. (Dvs. du mottar ikke utgaven som er til salgs i butikken på det tidspunkt du tegner abonnement, men førstkommende utgave. Se info om dato for utgivelse over) Magasinet kommer ut med totalt 5 utgaver pr. år og koster kr 499 innen Norge.

2. Abonnenter må være over 18 år.

3. Vi gjør oppmerksom på at det er din plikt å melde adresseendring ved flytting. 

4. Abonnementet løper til oppsigelse og må avsluttes ved tilbakemelding pr brev, e-post, telefon/sms innen forfall av faktura for ny abonnementsperiode. Du mottar en giro med forespørsel om fornyelse av abonnementet når abonnementsperioden er over og du har fått tilsendt siste utgave i ditt abonnement. Ønsker du å fortsette betaler du giroen, ønsker du å stoppe abonnementet må du gi oss beskjed innen fristen som oppgis på giro. Dersom vi mottar oppsigelsen etter oppgitt frist belastes du for neste utgave/r som da allerede er tilsendt. Sies magasinet opp i løpet av abonnementsåret vil du få tilsendt en sluttregning for antall utgaver som er tilsendt + evt. gebyr dersom vi har sendt deg betalingspåminnelser.

5. Gaveabonnement løper også til oppsigelse. Den som har mottatt gaven vil som standard motta giro med forespørsel om å fortsette abonnementet etter første år, dersom ikke annet er avtalt med gavegiver ved kjøp av abonnement. Det er da abonnenten selv som er ansvarlig for en evt. oppsigelse, ikke gavegiver. Samme betingelser gjelder som ved ordinært abonnement.

6. Angrerett.  Etter loven om angrefrist har du full returrett på bestillinger innen 14 dager etter at du har mottatt bladet. Ved retur skal bladet leveres tilbake i samme stand som da du mottok den. Du må betale returporto.

Skroll til toppen