Abonnere

TEGN ABONNEMENT

1 år / 5 utgaver - 439 kr innen Norge

Magasinet Norske Hjem:

Lages av folk som elsker gamle hus – for folk som elsker gamle hus!

Landets eneste interiørblad med KUN norske artikler!

Fargerike, personlige hjem i hver eneste utgave.

Eget ekspertpanel som svarer deg GRATIS på dine spørsmål.

Velkommen som leser og abonnent!

Norske hjem er et magasin for deg som setter pris på blant annet tradisjonshåndverk, interiør, eldre hus og spennende hager. Som abonnent får du 5 utgaver av magasinet per år, rett hjem i postkassen og sparer penger i forhold til løssalg. (Løssalgspris: kr 99 pr blad fra og med utgave 1 2020)

Utgave 4 2020 er i salg fra 17. september. Utgave 5 2020 kommer i butikk 12. november Abonnementet starter automatisk med utgave 5 2020, men ønsker du utgave 4 2020 som første blad i abonnementet kan du notere dette i kommentarfeltet, så ettersender vi denne utgaven til deg. Du finner både utgave 4 og eldre utgaver av magasinet i vår nettbutikk Bygningsvernbutikken.

Trenger du gavekort? Her finner du gavekort til nedlasting!

Kjøp abonnement i nettbutikken!

I nettbutikken  betaler du abonnementet direkte med kort, Vipps eller PayPal-konto.

Fyll ut skjema for å tegne abonnement og/eller gaveabonnement Vennligst kryss av for hvilket type abonnement du ønsker

* indicates required field


Abonnementsbetingelser
1. Abonnementet gjelder fra og med neste utgave. (Dvs. du mottar ikke utgaven som er til salgs i butikken på det tidspunkt du tegner abonnement, men førstkommende utgave. Se info om dette over) Magasinet kommer ut med totalt 5 utgaver pr. år.

2. Abonnenter må være over 18 år.

3. Vi gjør oppmerksom på at det er din plikt å melde adresseendring ved flytting. Skulle du i forbindelse med manglende melding om adresseendring ikke motta forsendelsen din, blir magasinene ved henvendelse ettersendt med ekstra portokrav.

4. Abonnementet løper til oppsigelse. Du mottar en giro med forespørsel om fornyelse av abonnementet når perioden er omme. Ønsker du å fortsette betaler du giroen, ønsker du å stoppe abonnementet må vi ha beskjed på e-post eller pr. brev innen fristen som oppgis på giro. Dersom vi mottar oppsigelsen etter oppgitt frist belastes du for neste utgave som da allerede er tilsendt. Sies magasinet opp i løpet av abonnementsåret vil du få tilsendt en sluttregning for antall utgaver som er tilsendt + evt. purregebyr dersom vi har sendt deg betalingspåminnelse/er.

5. Gaveabonnement løper også til oppsigelse. Den som har mottatt gaven vil motta giro med forespørsel om å fortsette abonnementet etter første år, dersom ikke annet er avtalt med gavegiver ved kjøp av abonnement. Det er abonnenten selv som er ansvarlig for en evt. oppsigelse, ikke gavegiver. Samme betingelser gjelder som ved ordinært abonnement.

6. Angrerett.  Etter loven om angrefrist har du full returrett på bestillinger innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Ved retur skal varen leveres tilbake i samme stand som da du mottok den. Du må betale returporto.