Antikk og retro på Boligmessa

Schjølls Antikkmesser

Fredag 11. september åpnes dørene til den store Boligmessa på Telenor Arena. Nytt av året er at Schjølls Antikkmesser har inngått et samarbeid med Boligmessa, og vil arrangere en egen antikk-, retro- og interiørmesse, som en «messe i messen».

– Antikk, retro og samlermesse i kombinasjon med Boligmessen har ikke blitt gjort i Norge tidligere. Det er gjort i Sverige med stort hell og vi er stolte av at det er Schjølls Antikkmesser som ble valgt til å være med til Telenor Arena helgen 11-13.september, sier Kirsti Schjøll.

Allerede denne helgen kan du sikre deg en gratis inngangsbillett til messen på Telenor Arena. Lørdag 29. og søndag 30. august er det antikk- retro og samlermesse i Lillehammer.

– Vi feirer samarbeidet med Boligmessen ved å dele ut gratis billetter til alle besøkende på våre messer, forteller Kirsti. Firmaet arbeider med å bygge opp en e-postliste og alle som har lyst til å motta informasjon fra Schjølls Antikkmesser kan registrere seg.

–  Registrer deg nå i helgen, så gir vi deg en gratisbillett til en verdi av kr 100 til en av Boligmessene, for eksempel messen på Telenor Arena 11-13 september, tipser Kirsti.

Schjølls Antikkmesser

Kirsti Schjøll og Rune Fortun fra Schjølls Antikkmesser

Schjølls Antikkmesser disponerer et areal på ca. 300 kvm på Telenor Arena. 17 utstillere vil fylle opp dette området med alt som hører hjemme på en antikkmesse; alt fra flotte møbler, glass, porselen og pyntegjenstander til typiske samlergjenstander for spesielt interesserte. En av utstillerne har retro som spesialitet, og det vil også finnes en egen stand med restaurerte gamle ovner.

– Våre utstillere har lagt seg i selen for å kunne tilby publikum et variert utvalg. Her vil det finnes noe for enhver smak, og for alle lommebøker. Det vil være fullt mulig å finne flotte gjenstander som kan pynte opp og gi et særpreg til et hvert interiør. Både vi og Boligmessen forventer at dette blir et positivt tilskudd til deres messe, og at vi sammen kan gi publikum en enda bedre opplevelse, sier Rune Fortun.

Schjølls Antikkmesser

FAKTA:

Schjølls Antikkmesser startet opp med Judith og Thor-Leif Schjøll i 1994. De arrangerte antikkmesser i ca 10 år. Datteren Kirsti re-lanserte Schjølls Antikkmesser våren 2014, sammen med sin mann Rune Fortun.

Les mer og se oversikt over kommende messer på antikkmesser.no

Schjølls Antikkmesser

Comments are closed.