Ekspertene svarer

I hver utgave av Gamle Hus, Hager & Interiør vil du finne ekspertpanelets svar på lesernes spørsmål.

Du er hjertelig velkommen til å sende inn dine spørsmål til ekspertene.

Benytt spørreskjemaene under eller send ditt spørsmål til eksperten(a)ghhi.no

trond-og-bente Arkitektene Trond Eide og Bente Egeland driver eget arkitektfirma og holder til i Trondheim. De har mange års erfaring med egne restaureringsprosjekter og som konsulenter for andres.
Spør Trond & Bente
madeleine Madeleine von Essen er ekspert på historiske hager og arbeider til daglig som konsulent med restaurering av parkanlegg og hager. Sender inn ditt spørsmål om planter og hage til Madeleine.
Spør Madeleine
trond Trond Schøning, har flere års erfaring med vurdering av møbler som antikvitetsekspert hos Blomqvist Kunsthandel. Trond svarer på spørsmål om møbler.
Spør Trond

foto-jon-2

Jon Brænne er malerikonservator og seniorforsker ved Norsk Institutt for Kulturminneforskning (NIKU) og professor II ved Göteborgs Universitet. Han svarer på  blant annet innvendig og utvendig maling, tapeter, interiør, fargeundersøkelser og andre spørsmål.

Spør Jon

petter-oijorddsc_0125

 

Petter Øijord er miljørådgiver og ansatt i Grønn Hverdag. Han er aktiv i Fortidsminneforeningen i Buskerud og rådgiver for ovnssamlingen ved Fossesholm Herregård. Petter svarer deg på spørsmål om gamle ovner, ildsteder, klima og miljøspørsmål.

Spør Petter

j-matsson

Johan Matsson er biolog og autorisert skadedyrbekjemper, med mer enn 25 års erfaring innen temaene sopp- og innsektsskader. Matsson har også skrevet en del litteratur om emnet. Han er til daglig ansattsom fagsjef i Mycoteam as.

Spør Johan

 

 

Comments are closed.