Gammelt & Brukt

dor_mg_3702

Dører

vindu_dsc1709

Vindu

tak_img_8422

Tak

bygningsdeler_img_3421_cmyk

Bygningsdeler -diverse

lampe_mg_3355

Elektrisk/belysning

ovn_mg_0516

Ovner/varme

hage_img_0089

Hageartikler

interior_dsc0175_2

Interiørartikler -antikk

mobler_dsc0267_2

Møbler – antikk

onskes_kjopt_mg_3309

Ønskes kjøpt

gis_bort

Gis bort

verktoy_knapp

Håndverker søkes

etterlyses

Etterlyses

annet_dsc2544

Annet

Her kan du som privatperson helt GRATIS legge ut annonser for kjøp og salg gamle hus, eldre bygningsdeler og hageartikler, som for eksempel lysbrytere, dørhåndtak, dører, vinduer, takstein, porter, møbler som bord, stoler, skap, kjøkkeninnredning, lamper, hagemøbler osv.

Gammelt & Brukt sidene er beregnet på annonser fra privatpersoner.

Representerer du et firma og har lyst til å annonsere hos oss, vennligst ta kontakt med vår annonseselger, Karin Smedsrud på e-post: karin(a)2punkt.no eller telefon 982 05 416 eller 63 88 42 00

Annonsen blir lagt ut i førstkommende utgave av magasinet og deretter på nettsidene. Det kan defro ta litt tid før din annonse blir aktiv. Annonsøren har selv ansvar for innholdet i annonsen. Avtaler inngås direkte mellom selger og kjøper, og Gamle Hus, Hager & Interiør har ingen rolle eller funksjon i en handel. Vi  formidler annonsene og er ikke involvert i utformingen av annonsen eller dens innhold. Vi oppfordrer alle selgere/kjøpere til å sende oss en e-post eller ringe oss dersom annonsen ønskes fjernet.

Vi oppfordrer alle til å være nøyaktige i beskrivelsen av varen som skal selges/ønskes kjøpt, og oppfordrer til åpenhet og dialog mellom partene slik at et kjøp/salg blir en hyggelig opplevelse for begge parter!

NB! VIKTIG! Husk å oppgi navn og telefon, evt. e-post adresse i skjema!

For å laste opp annonsen din, klikk her. Vi ser ikke automatisk hvem som laster opp annonsene så det er vitkig at alle felt fylles ut. Du kan også sende oss en e-post dirkete til annonse(a)ghhi.no (husk! bytt ut a med @ i adressen)

Max størrelse 2 MB pr. bildefil.

Comments are closed.