Informasjon vedrørende koronavirus

Kjære leser! Det er uvanlige og merkelige dager for de fleste av oss nå for tiden… Situasjonen med koronaviruset er ny for oss alle, og ting endres raskt fra dag til dag. Vi håper dere alle har det bra der dere er! Ta vare på hverandre!

Hvordan påvirker dette deg som kunde?

Transport- og logistikkbransjen har påberopt seg force majeure, men vi har fått tilbakemeldinger fra våre samarbeidspartnere om at de gjør alt de kan for at utsendelse av magasinet og varer fra nettbutikk går som vanlig.

Det vil si at vi pr. dags dato sender alle bestillinger fra nettbutikken Bygningsvernbutikken.no ut som vanlig. Merk at forsendelser kan ta noe lengre tid enn vanlig.

Alle abonnenter av Norske hjem har fått tilsendt Norske Hjem 2 2020 som vanlig, nå i april. Denne utgaven ble sendt ut med Posten og Helthjem i løpet av uke 14, uka før påske. Har den ikke kommet fram til deg, ta kontakt så sender vi ut et nytt eksemplar!

Neste utgave, nr 3 2020, trykkes tidlig i juni og sendes ut på vanlig måte til alle abonnenter i uke 25. Bladet kommer i salg i butikk fra torsdag 18. juni.

Norske Hjem distribueres via Tidsam som vanlig, til butikker, kiosker og bensinstasjoner, som fremdeles holder åpent. Finner du ikke magasinet hos din bladforhandler kan det bestilles direkte fra oss her: Bygningsvernbutikken.no

Nå har du kanskje litt ekstra tid til å sette deg ned å lese magasinet?

Det ligger mange eldre utgaver av Norske Hjem for salg i nettbutikken vår – www.bygningsvernbutikken.no – der finner du også bøker og mye annet spennende.

Du kan kjøpe enkeltutgaver av Norske hjem som PDF på nettsiden vår magasinet-norskehjem.no, laste ned og lese bladet på din dataskjerm.

Du kan selvfølgelig også kjøpe Norske Hjem via iTunes eller Google Play digitalt, og lese det på nettbrett eller smarttelefon! Søk opp Magasinet Norske Hjem så finner du bladene der.

Kjøper du digitalt abonnement via appen får du tilgang til hele 48 utgaver av magasinet, helt tilbake til 2012. Det er mye lesestoff for pengene!

Hold hjertet varmt, hodet kaldt – og hendene rene!

Med vennlig hilsen Kari-Marte & Tor Harald Frøyset

Comments are closed.