Informasjon

Gammelt & Brukt sidene er NÅ ÅPNET FOR ALLE LESERE! (tidligere kun abonnenter) Her kan du som privatperson helt GRATIS legge ut annonser for kjøp og salg gamle hus, eldre bygningsdeler og hageartikler, som for eksempel lysbrytere, dørhåndtak, dører, vinduer, takstein, porter, møbler som bord, stoler, skap, kjøkkeninnredning, lamper, hagemøbler osv. ( Merk! Vi tar ikke i mot annonser for mindre gjenstander og løsøre som porselen, sølv, glass og lignende.) Gammelt & Brukt sidene er beregnet på annonser fra privatpersoner.

Representerer du et firma og har lyst til å annonsere hos oss, vennligst ta kontakt med vår annonseselger, Karin Smedsrud på e-post: karin(a)2punkt.no eller telefon 982 05 416 eller 63 88 42 00

Er du allerede abonnent og har registrert deg via våre nettsider bruker du ditt brukernavn og passord for å laste opp annonse på Gamle Hus & Hager.

Trenger du brukernavn/passord? Du kan selv velge brukernavn og passord, send oss ditt ønske (NB! minimum 6 bokstaver/tegn, må ikke inneholde Æ Ø Å) på kundeservice@ghhi.no og be om å få satt opp dette.

Annonsen ligger ute i rundt 60 dager. Annonsøren har selv ansvar for innholdet i annonsen. Avtaler inngås direkte mellom selger og kjøper, og Gamle Hus, Hager & Interiør har ingen rolle eller funksjon i en handel. Vi  formidler annonsene og er ikke involvert i utformingen av annonsen eller dens innhold. Vi oppfordrer alle selgere/kjøpere til å sende oss en e-post eller ringe oss dersom annonsen ønskes fjernet.

Vi oppfordrer alle til å være nøyaktige i beskrivelsen av varen som skal selges/ønskes kjøpt, og oppfordrer til åpenhet og dialog mellom partene slik at et kjøp/salg blir en hyggelig opplevelse for begge parter!

Er du ikke abonnent, men kan tenke deg å bli det, klikk her.

Her kan du laste opp annonsen din, klikk her.

Max 2 bilder pr. annonse.
Max størrelse 2 MB pr. bildefil.
Oppløsning: 72 DPI

Comments are closed.