Magasinet fornyes

norske-hjem-logo_ultramarin_web

Etter tre år med utgivelser er tiden inne for å fornye magasinet litt. I disse dager vil nettsidene oppdateres. Vi ber om tålmodighet og beklager at alt ikke er helt på plass enda. Men det kommer – så følg med! Den største forskjellen fra tidligere, er at bladet får nytt navn: Norske Hjem! Innhold og nisje blir som før; med fokus på norske boliger fra før 1970 – bevaring, restaurering, vedlikehold, hage, interiør, design, håndverk og kulturarv.

Årsaken til navnebyttet er blant annet at vi har merket behov for et kortere og mer konsist navn, som inkluderer flere lesere. Gjennom de tre årene vi har holdt på, har vi tilstadighet møtt potensielle lesere som har tenkt at «Gamle Hus, Hager & Interiør» ikke var for dem. «Gamle» har gitt assosiasjoner til hus fra 1700- og 1800-tallet.

Vi ønsker i større grad å inkludere også disse leserne og vise at nyere hus, fra rundt 1930 og videre opp til og med 1960-tallet, også er vel verdt å ta vare på!

Med tittelen NORSKE HJEM mener vi at magasinet vil vi nå ut til et enda større publikum, samtidig har vi tro på at våre faste lesere vil følge oss videre framover, siden vi fortsetter i samme stil som før.

Vi har alltid lagt vekt på at ALLE artikler og boliger vi presenterer i magasinet er NORSKE! Dette er vår nisje, og den ønsker vi å markere i enda større grad enn før – derav navnet NORSKE HJEM. Vi tør påstå at vi er ganske alene i interiørbladsegmentet om å kunne skilte med dette.

Det har kommet mange hyggelige tilbakemeldinger fra annonsører, fagfolk og kunder på den nye tittelen. Og vår distributør, Interpress Norge, er også svært positive til dette navnebyttet.

I forbindelse med navnebytte vil magasinet få økt opplag og bred annonsering. Vi vil også friske opp hjemmesidene og opprette en ny Facebook-side, som vi vil promotere ekstra i sosiale medier.

Fra og med utgave 1 2013 vil du møte nye skribenter. Vi vil også endre litt på layout og innhold ellers for å få magasinet så optimalt som mulig.

Magasinets nye nettside blir www.norskehjem.com

Vårt gamle domene blir stående slik at lesere som søker seg inn på Gamle Hus, Hager & Interiør blir videresendt til nettsiden.

Vi håper du blir med oss videre framover!

 

Med vennlig hilsen

Kari-Marte & Tor Harald Frøyset

Klokkergården Media AS

Comments are closed.