Ny bok om gamle vinduer!

vindusboka_topp

Endelig er den her! Håkon Gøthesens bok om gamle vinduer, restaurering, vedlikehold og historikk. En super julegave til alle med gammelt hus. Boka inneholder hele 800 illustrasjoner og er beregnet både som et arbiedsverktøy med praktiske tips til deg som ønsker å lære mer om

vindusrestaurering og som en inspirasjonskilde. Forfatteren Håkon Gøthesen (1960) gir ut boka på eget forlag. Gøthesen har bakgrunn som møbelsnekker og fra Kunstakademiet i Trondheim. Han har arbeidet i en årrekke med bygningsrestaurering, kursvirksomhet og foredrag både i privat og offentlig sektor.

 

vindu_img_0182

Håkon Gøthesen er kjent som foredragsholder. Her fra et seminar i regi av Fortidsminneforeningen avd. Østfold. Foto: Kari-Marte Frøyset.

Gøthesen har arbeidet med denne utgivelsen over flere år og vi gleder oss over resultatet! Dette er en viktig utgivelse om en sentral del av vår kulturarv, nemlig vinduet!
Første del av boka tar for seg vinduets historie og utvikling gjennom 900 år.
Andre del fokuserer på det praktiske: Istandsetting og vedlikehold av vinduet. Isolasjonsevne, miljøkonsekvenser og økonomi er også temaer som bringes inn.

Boka er like aktuell for både håndverkere, huseiere og andre interesserte! Les mer i utgave 6 av Gamle Hus, Hager & Interiør som kommer ut den 15. november!


Forhåndsbestill boka i vår nettbutikk allerede nå! Ventes inn på lager ca 5. november! KLIKK HER.

vindu_km_img_2296

Originale vinduer er verdt å verne om! De fortjener å bli behandlet som antikviteter. Foto: Kari-Marte Frøyset

Comments are closed.