Vant du billett til Bygg Reis Deg?

img_3144_topp

Kari Aspeggen og Christel Eline Wigen Grøndahl fra Bygg og Bevar på standen. Foto: K.M Frøyset

Onsdag 19. oktober åpnet den store Bygg Reis Deg-messa på Lillestøm. Takk til alle som deltok i vår lille konkurranse og tipset om oss. Vi har nå trukket 4 vinnere som får gratis inngangsbillett og dermed også mulighet til å delta på seminaret om Enøk i gamle hus. Nytt av året er at Bygg og Bevar har

tatt med seg ni bedrifter som alle kan gamle hus! Du kan treffe både Bygg & Bevar og bedriftene på stand nummer D05-05 alle dager. Vi er tilstede på Bygg og Bevar sin stand hele lørdag med tilbud på årsabonnement! Stopp gjerne og slå av en prat.

 

Følgende fire har vunnet to gratisbilletter hver:

Vibeke Aasheim

Anne-Britt Myrvold

Annette Marie Bergebund

Janne Blekkerud

Vi gratulerer!

I løpet av messen er det planlagt mange aktiviteter på standen, og Bygg og Bevar, i samarbeid med Gamle Hus, Hager & Interiør og Fortidsminneforeningen, arrangerer et miniseminar om enøk i gamle hus på lørdag :

Enøk i gamle hus – slik gjør du!

Skuespiller Per Christian Ellefsen er inspirerende ordstyrer for anledningen. Etter seminaret er det mulig for salen å stille spørsmål direkte til ekspertene i panelet som alle representerer hvert sitt fagfelt, gamle ovner, isolering, vinduer, maling, regler og tilskudd og mye mer! Inngangsbilletteten gir gratis tilgang til seminaret. Seminardeltakerne får også en goodiebag med seg når de går.

Sted: Bygg Reis Deg, Norges varemesse, Lillestrøm, sal 5

Tid: lørdag 22. oktober seminar: kl 13 – 14.30

Her kan du se oversikt over hvilke bedrifter som er med på Bygg og Bevar sin stand.

img_3147_wimg_3149_w

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gamletrehus.com ved Sven-Erik Løchen er på plass på stand, det samme er Myhre Smie, her representert ved Tone Ø. Myhre. Foto: K.M Frøyset

 

img_3152_w

På Bygg og Bevar sin stand er hele ni bedrifter representert. Se lista her!

Comments are closed.