Vis oss ditt kjøkken!

Kjøkkenet sies å være husets hjerte. Det et rom de fleste av oss tilbringer mye tid med å planlegge og utforme, uansett hvilken stil man måtte velge. Vi har skrevet mye om kjøkken, kjøkkenets historie også videre gjennom årene. Nå arrangerer vi en aldri så liten konkurranse blant våre lesere: Vis oss ditt kjøkken – og vær med i trekningen av flotte premier.

Slik deltar du:  Send oss et bilde av ditt kjøkken og skriv litt om hva du er fornøyd med. Kanskje har du gjort noen smarte grep eller lure løsninger du vil dele med andre?

Bidraget sendes på e-post til konkurranse(a)norskehjem.com innen lørdag 29.august. (Bytt ut a i e-post adressen med alfakrøll)*

Vi trekker ut 10 bidrag som vil bli vist fram i magasinet. Alle bidrag som kommer på trykk vil får boka «Lysthus i Norge».

Vi trekker også ut én vinner blant disse 10 som får et gavekort på kroner 1000 i www.bygningsvernbutikken.no og et års abonnement på Norske Hjem. (PS! Er du allerede abonnent kan du enten forlenge ditt eget eller benytte det som gaveabonnement)

*Ved å delta i konkurransen samtykker du samtidig til at bildet/ene du sender kan brukes på trykk i Magasinet Norske Hjem og på magasinet Norske Hjems Instagram-konto og Facebook-side.

Comments are closed.