VÅRE EKSPERTER

Lurer du på noe om gamle hus, hager, antikviteter, tapeter, maling, innredning, vedlikehold?

Send inn ditt spørsmål til våre dyktige eksperter! Tjenesten er gratis og åpen for alle. Legg gjerne ved bilder så blir det enklere å gi et godt svar.

Send ditt spørsmål på e-post til eksperten(a)norskehjem.com (bytt ut a med alfakrøll) eller  via post til: Norske Hjem, Postboks 10, 1851 Mysen. 

Abonnenter blir prioritert ved stor pågang. Merk at det kan ta noe tid før du får svar.

Nedenfor ser du en oversikt over vårt ekspertpanel. Vi sørger for å sende ditt spørsmål til riktig ekspert.

Alexander Foss

Alexander Foss er ekspert på antikviteter, bondeantikviteter og rosemaling. Alexander arbeider til daglig ved Skanfil Auksjoner AS.

Petter Øijord

Petter Øijord er miljørådgiver og ovnsentusiast. Ekspert på gamle ovner.

Cathrine Reusch

Cathrine Reusch er arkitekt og antikvar. Hun arbeider til daglig ved Byantikvaren i Oslo.

Trond Schøning

Trond Schøning svarer deg på spørsmål om moderne design, glass, sølv og våpen. Han arbeider til daglig som senior antikvitetsekspert ved Blomqvist.

Victoria Brand Munthe-Kaas

Victoria Brand Munthe-Kaas svarer på spørsmål om bygningsvern og historiske tapeter. Hun er bygningsvernrådgiver og tapetmaker, ansatt i Historiske Hus/Christiania Tapetverksted.

Bente Egeland & Trond Eide

Bente Egeland og Trond Eide svarer på spørsmål om istandsetting av boliger og bygningsvern. De er begge sivilarkitekter med spesialisering innen bygningsvern, og har lang erfaring med istandsetting av egne hus.

Mette Eggen

Mette Eggen svarer på spørsmål om historiske hager og planter. Hun er utdannet landskapsarkitekt MNLA og arbeidet tidligere hos Riksantikvaren.

Johan Mattsson

Johan Mattsson svarer på spørsmål om fukt, mugg/sopp og skadedyr. Han er biolog og skadedyrbekjemper og ansatt som fagsjef hos Mycoteam AS, som han var med å etablere i 1986.

Knut Arne Brembo

Knut Arne Brembo svarer på spørsmål om moderne design og kunst. Han arbeider til daglig ved Blomqvist Kunsthandel.