Om oss

I magasinet Norske Hjem kan du lese om levende hjem med en historie, byggeskikk og arkitektur – alt fra husmannsplasser til herregårder. Samspillet mellom våre moderne liv og de gamle bygningene. Alt dette som gjør gamle hus så spennende!

Etter flere års erfaring med restaurering av Klokkergården og flytting av to bygninger savnet vi, Kari-Marte og Tor Harald Frøyset, et norsk interiørblad med fokus på kun eldre boliger.

Høsten 2009 bestemte vi oss for å satse! Drømmen om påbygg med nytt kjøkken ble lagt på is, til fordel for eget forlag; Klokkergården Media AS.

Vi ville laget et annerledes interiørmagasin med fokus på norske hjem med sjel og særpreg. Et blad med artikler fra både små og store prosjekter, som viser valgmuligheter, gir tips og lure løsninger.

I bladet kan du lese om andre huseieres erfaringer, både på godt og vondt – så slipper du å finne opp kruttet på nytt. I tillegg til inspirerende bolig- og hagereportasjer hjemme hos interessante mennesker, kan du lese om godt håndverk og tidløs design.

Engasjerte spaltister skriver om mat, kulturminner, gjenbruk, interiør, hus og hage i hver eneste utgave. Med dette magasinet ønsker utgiverne både å inspirere og informere – derfor finner du også praktiske «slik-gjør-du»-artikler i bladet.

Send gjerne inn spørsmål om restaurering, vedlikehold, hus, interiør og hage til de dyktige fagfolkene i ekspertpanelet. Som privatperson kan du også annonsere gratis på bruktmarkedet «Gammelt & Brukt». Vi håper også, på sikt, å få gjenopprettet et diskusjonsforum hvor lesere kan diskutere stort og smått med andre huseiere og bygningsvernere.

Uansett om boligen din er stor eller liten, leid eller eid, fra 1700 eller 1960 vil du finne mye inspirasjon og få gode tips, både fra fagfolk og andre huseiere i magasinet. Velkommen som leser!

Kari-Marte-og-Tor-Harald_CMYK_IMG__web

• Klokkergården Media AS gir ut magasinet seks ganger per år.

• Norske Hjem distribueres over hele landet av Interpress Norge AS.

Bladet selges også av enkeltstående forhandlere. Ønsker du å bli forhandler, ta kontakt med oss.