Annet

Business Name
Om bedriften

Bygg og Bevar er et nettsted for deg som bor i - eller jobber med - gamle hus. Artikler og nyttig informasjon om vedlikehold og restaurering.

Bygg og Bevar sprer kunnskap om hvordan de gamle husene skal vedlikeholdes og settes i stand, i tråd med bygningens alder, konstruksjon, materialbruk, stil og lokale egenart.

E-post
Adresse
Næringslivets Hus
Middelthunsgate 27
0368 OSLO
Fortidsminneforeningen
Om bedriften


Fortidsminneforeningen er en frivillig medlemsorganisasjon som arbeider for bevaring av bygningsarven. Vi engasjerer oss i vernesaker, istandsetter bygninger, utgir faghefter med gode råd til huseiere, arrangerer kurs i tradisjonshåndverk og bygger kompetanse innen tradisjoner som kalkbrenning og tjærebrenning. Bestill eller last ned faghefter, finn ditt lokallag og se kursoversikt på vår hjemmeside.

Telefon
23317070
E-post
Adresse
Dronningens gate 11
0152 OSLO
Galleri Dobag
Business Name
Fylke / kategori
Om bedriften

Tepper, kelimer og puter med holdbare plantefarger fra våre kvinneprosjekter, håndlaget etter solide håndverkstradisjoner i tidløse mønstre. Sender fraktfritt til uforpliktende hjemlån over hele landet. Profesjonell håndvask og fagmessig reparasjon av alle typer tepper og vevnader. Spesialbestillinger etter egne mål og ønsker.

Telefon
24 11 88 99
E-post
Adresse
Madserud allé 1
0274 OSLO
Kanalbruket
Business Name
Om bedriften

Retro, antikk- og samlemesser over hele landet med noe for enhver smak. Utstillere med høyt kunnskapsnivå, og god publikumsetikk. Utvalgte varer med god kvalitet, alt fra porselen, glass og lamper til samleobjekter som f. eks. Leker og våpen

Telefon
33 11 45 99
E-post
Adresse
Postboks 161
3251 LARVIK
Trebåten på Nesset
Business Name
Om bedriften

Distriktets båtutstyrsbutikk. Hjelp og veiledning til ditt maritime hjem. Råd innen båtpleie for tre- og plastbåter, maling, olje, lakk og malingsfjerning.

Vi har Speedheater, kvalitetstau fra Robline, fagbasert litteratur. Godt utvalg i skruer, båtsøm og kobberklink. Trebåtbyggeri som utfører mindre reparasjoner. Vi spleiser treslått tau mens du venter. Finn oss på Facebook.

Telefon
64 94 58 88
E-post
Adresse
Nessetveien 75
1407 Vinterbro
Skroll til toppen