Fredag 22.september inviteres det til jubileumsmarkering for 100 års drift som utdanningsinstitusjon på Vea i Moelv.

Nå får du også mulighet til å oppleve Vea på innsiden, få et historisk tilbakeblikk på denne fantastiske 100-åringen, og høre hvordan fagskolen fremstår i dag med sine over 300 studenter og elever.

– Du vil bli overrasket over hva Vea tilbyr av utdanning, og hvordan vi jobber med  kompetanseutveksling, både nasjonalt og internasjonalt i dag, skriver skolen i en pressemelding.

Noen endringer på grunn av været

Det er meldt mye regn og vind på fredag, så mye av aktivitetene er flyttet inn, slik at alle får en hyggelig opplevelse. Omvisning på skolens område går som planlagt. Besøkende anbefales å kle seg etter været.

Aktiviteter i løpet av dagen

I løpet av dagen blir det omvisning både inne og ute med gartner Per Spangen. Det blir historiske foredrag og informasjon om Veas aktiviteter anno 2023. Du kan se utstilling av blomsterarbeider på Låven (der blomster-dekoratørelevene har klasserom), ta en fagprat med noen av våre kunnskapsrike faglærere innen anleggsgartnerfag, gartnerfag, hagedesign og interiør. I tillegg vil du få innsikt i Veas internasjonale arbeid, den digitale utviklingen på Vea, fagbiblioteket på Vea, med mer.

Markedsboder

Det blir markedsboder med salg av et utvalg av sesongens produkter:
–  Frukt og grønnsaker
–  Stauder, busker og frukttrær
–  Blomster i bunter
Dette er produkter som er produsert av våre elever for anledningen, så dette er en sjelden mulighet for å få kjøpt noe som er produsert på Vea.

Klikk her for mer informasjon om programmet for dagen.

Skroll til toppen